Inaktiv platsannons

Team Leader Innesälj i Hindås

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 19 april 2020
  • Hindås
Arbetsuppgifter

Vill du vara med och driva ett team av innesäljare och motiveras du av att se resultat och nå gemensamma mål? Då har vi en tjänst för dig!

Lantmännen Aspen i Hindås söker nu efter en ny team leader till sitt team innesäljare då nuvarande kommer gå vidare till ny tjänst inom bolaget. Som teamledare för innesälj visar du vägen för ditt team på fyra personer. Du sköter den dagliga driften av försäljningsprocessen inhouse, tar beslut och har en roll där du förväntas arbetsleda, motivera och utveckla teamet. Du kommer att koordinera mål och arbetsuppgifter mellan inne- och utesäljare tillsammans med Försäljningschef. Detta genom att du i din roll aktivt bidrar med nya infallsvinklar som kan skapa försäljning och värde hos kunden. Vidare följer du upp budget och aktiviteter per uppdrag. I rollen ingår även att vara behjälplig försäljningschef, som du även rapporterar till.

Som teamledare inspirerar och driver du dig själv och teamet framåt mot gemensamma mål. Dina kollegor och medarbetare jobbar mot den nordiska marknaden, Sverige, Danmark, Finland samt Norge. Förutom sälj och leda ditt team gillar du självklart att administrera det som krävs för rollen. Du kommer även vara ansvarig för olika affärssystem.

Du kommer arbeta på huvudkontoret i Hindås där även onboarding kommer att ske. Tjänsten startar enligt överenskommelse. Övriga förmåner såsom tex friskvårdsbidrag finns.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Som person har du en mycket god social förmåga, ett sinne för affärer, ett starkt eget driv och engagemang. För att trivas i rollen är du som person prestigelös och har en stark teamkänsla och vilja att arbeta mot gemensamma mål. Du motiveras även av att se resultat och ditt engagemang smittar av sig. Vidare drivs du såklart av kontakten med kunden och motiveras även av att internt arbeta tvärfunktionellt. Du trivs med nya utmaningar och har en teknisk förståelse.

För att trivas i rollen har du:

  • gymnasiekompetens meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning
  • dokumenterat goda erfarenheter som innesäljare, med fördel från en sälj- och kundintensiv bransch.
  • tidigare arbetat som teamledare eller arbetsledare med god rutin att leda och motivera
  • mycket goda kunskaper i Microsoft Dynamicx AX
  • med fördel även god branschkunskap från tex skog och trädgård och/eller detaljhandel
  • god svenska och engelska i både tal och i skrift.
  • B-körkort

Vidare har du god systemvana, med fördel har du tidigare även arbetat inom, Qlick view, Superoffice samt MS Office. Meriterande om du även varit systemansvarig för AX och Superoffice detta då du exempelvis kommer vara ansvarig för ändringar i systemen. Meriterande om du även behärskar något utav de andra nordiska språken.

Hos Lantmännen Aspen erbjuds du en spännande tjänst i ett stabilt företag med stora möjligheter att utvecklas, samt att du får vara del av ett framgångsrikt företag.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hindås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hindås | Lantbruk | Deltidsjobb