Inaktiv platsannons

Produktionsledare Gooh i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 14 augusti 2020
  • Järna
Arbetsuppgifter

Vi söker en Produktionsledare till vår avdelning kök som vill vara med och driva och utveckla Lantmännens Cerealias Färdigmatsfabrik i Järna!

Lantmännen Cerealias affärsområde för Färdigmat, med Gooh! i spetsen, står inför en spännande resa där lönsamhet och tillväxt i kombination med att bygga ett starkt och sammansvetsat team präglar vår målbild. På färdigmatsfabriken arbetar idag ca 50 personer och vi söker nu en trygg och engagerad ledare som trivs i produktionsmiljö och som vill vara med på vår förändrings- och förbättringsresa i att utveckla verksamheten och våra medarbetare.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat till rollen som Produktionsledare. Du har personalansvar för 10 direktrapporterande medarbetare som arbetar operativt i produktionen. Du får ta ett stort eget operativt ansvar där du självständigt driver utveckling avseende personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du är en nyckelspelare för vår produktion då du planerar och fördelar resurser och arbetsuppgifter inom området samt säkerställer att rutiner, föreskrifter, lagar och krav efterlevs. En viktig del i rollen som Produktionsledare är även att kontinuerligt utveckla och förbättra produktionen. En spännande och utmanade förändrings- och förbättringsresa pågår inom Ready-to-eat och i denna kommer ditt engagemang och bidrag ha en stor påverkan.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
För att trivas i rollen gillar du att jobba i produktionsmiljö och trivs med ett högt tempo med möjlighet att ta snabba men kloka beslut. Som person är du drivande, strukturerad och kan jobba självständigt samt även tillsammans med andra för att uppnå resultat. Det är genom ditt team som du får saker att hända, vi ser därför gärna att du har erfarenhet sedan tidigare från att skapa synliga resultat genom andra. Då vi är på en förändringsresa både på ett kulturellt plan och i vår lönsamhet och tillväxt tror vi att det är extra viktigt att du är en trygg ledare som motiveras genom att leda och utveckla andra. Meriterande är också om du har arbetat med ständiga förbättringar då vi ser stora möjligheter att utveckla och effektivisera vår verksamhet.

Utöver detta ser vi att du har:

  • gymnasial utbildning
  • relevant arbetslivserfarenhet inom produktion
  • minst 2 års ledarerfarenhet
  • god datorkunskap i Office
  • uttrycka dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande:

  • eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och LEAN
  • arbetat inom livsmedelsproduktion
  • erfarenhet i affärssystemet M3

Rollen är placerad i Järna och du kommer vara en del i produktionsledningsteamet och rapporterar till produktionschefen.

Vikariatet sträcker sig från september och ett år.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta produktionschef Claes Pralits, Tel 010-556 89 88.

Facklig kontakt för Unionen är Tommy Brunsärn, Tel 010-5563724

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Lantmännen Cerealia senast den 14 augusti! Intervjuer kommer att ske löpande

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb