Inaktiv platsannons

Planeringsspecialist - Stora Projekt Väst - Göteborg

Om tjänsten

 


Vill du bidra till projekt i världsklass?

 

Stora projekt väst är en region i Skanskas verksamhetsgren Väg och Anläggning som genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

För närvarande bygger vi bland annat Hisingsbron och Hamnbanan i Göteborg samt skall starta upp dubbelspårsutbyggnad mellan Ängelholm och Helsingborg. Samtliga är spännande, stora och komplexa anläggningsprojekt.


Med din framgångsrika planering stärker vi produktionen


Planering i världsklass är grunden för att fortsätta vår framgångsrika produktion och vi vill stärka oss med din spetskompetens inom planering. Med din skicklighet och fallenhet för detaljer lyfter vi projekten ytterligare! Du kommer att vara med och utveckla och förbättra våra arbetssätt och verktyg inom planering och även ingå i nätverk av planeringsspecialister. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:


• Upprätta tidplaner samt resursplanering genom projektets olika skeden, anbud, projektering, inköp, produktion och överlämnande.
• Löpande avstämning och uppdatering av befintliga tidplaner
• Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella konsekvenser
• Koppla tidplan till BIM-modeller för att visualisera projektets framdrift
• Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom projektens planering


En tydlig kommunikatör som når fram till andra


Du arbetar idag som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. För att lyckas i rollen tror vi att du har kunskap om byggprocessens alla delar och erfarenhet av kontraktsfrågor. Det är viktigt att du har fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor och dela med dig av din kunskap är det viktigt att du är pedagogisk och har ett smittande engagemang för att vägleda i rätt riktning. Du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och en duktig kravställare som arbetar aktivt med uppföljning. Vidare är det viktigt att du har arbetat med något planeringsverktyg tidigare, exempelvis Asta Power Project, och/eller Primavera P6.


Varför Skanska?


På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens och skapa ett brett nätverk inom organisationen.
Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt.
Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.


Vi är nyfikna på dig!


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt, men sista ansökningsdag är den 31 maj 2020.
För vidare frågor kontakta: Avdelningschef Kenneth Wahlqvist Telefon: 010-448 43 87 eller HR-partner Camilla Arnkil Telefon: 010-448 41 20.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)