Inaktiv platsannons

Max söker ledare som vill växa i Åre

Om tjänsten

Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket betyder att du ska bli duktig på alla delar av restaurangens drift och tycka det är kul att själv delta i produktionen.

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.
  • Särskilt arbeta för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.
  • Jobba med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll.
  • Ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.
  • Jobba med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.
  • Bygga ett vinnande team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar.
  • Leda genom exempel genom att arbeta operativt i driften ca 60% av arbetstiden.

 

Vem är du?

Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra med arbetsglädje och tydlig riktning. Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

För att lyckas som restaurangchef hos oss behöver du ha jobbat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper, goda kunskaper i svenska samt kunna kommunicera lite på engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för att lyckas hos oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Vad erbjuder vi?

Ett mycket varierat jobb i högt tempo där du driver restaurangen som din egen.  Om du presterar bra som restaurangchef har du också på sikt möjlighet att ansöka om partnerskap vilket innebär att du, om du uppnår fastställda mål, får ta del av restaurangens vinst.

Max fortsätter expandera starkt såväl inom Sverige som utanför landets gränser och för rätt person finns alla möjligheter att följa med på den resan.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

 

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åre
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åre | Restaurang | Deltidsjobb