Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Automationsavdelningen på Massabruket i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Frövi tillverkar ca 270 000 ton sulfatmassa årligen i Massabruket i Frövi med tillhörande kemikalieåtervinning och är en del av vår integrerade massa- och kartongproduktion i Frövi/Rockhammar. 

Till Underhållsavdelningen på Massabruket söker vi nu en Arbetsledare till Automationsavdelningen. Avdelningen bevakar givna underhållsmål och ser genom beredning, planering och schemaläggning till att utrustningen underhålls och har en hög tillgänglighet.

Alla våra ledare inom BillerudKorsnäs har en avgörande roll för att vi ska lyckas som företag och nå våra uppsatta mål och mission. Vår verksamhet är som en resa utan riktning om vi inte har ledare som kan engagera och tydliggöra vägen mot våra mål. Du får vara med och påverka, leda, driva vår verksamhet, utveckla medarbetare, teamet, funktionen och företaget i stort. Våra ledare får ta stort ansvar och är nyckelpersoner i arbetet med att utveckla och engagera vår viktigaste resurs - våra medarbetare. Samt för att frigöra deras fulla potential!

Om tjänsten 
Vi söker dig som är intresserad av att vara med om att leda, driva och utveckla underhållet inom automation vid Frövi Bruk. Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet för området utförs på bästa sätt och med kvalitet. Du initierar och deltar i tillgänglighetshöjande åtgärder med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för en stabil produktion. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet kommer du ha personalansvar för ett antal medarbetare på automationsavdelningen. I det ansvaret ingår bland annat att aktivt jobba med kompetensutveckling, att förbättra och effektivisera arbetssätt samt att jobba med frågor som berör skydd och säkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning inom automation (el/instrument), alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av automationsunderhåll (el/instrument). Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenheter som arbetsledare inom det tekniska området meriteras. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är engagerad och har förmågan att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare och medarbetarskapet.

 

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar att ta dig an utmaningar och utveckla samarbete såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej