Inaktiv platsannons

Junior teknikinformatör i Malmö

Junior teknikinformat... Om... ÅF + PÖYRY =... AFRY är ett nytt bolag med mycket historia, men vi pratar inte så mycket om vår historia utan fokuserar på vår vision “Making Future for generations to come”. Vi är...

Om tjänsten

Junior teknikinformatör Om jobbet

ÅF + PÖYRY = AFRY

AFRY är ett nytt bolag med mycket historia, men vi pratar inte så mycket om vår historia utan fokuserar på vår vision “Making Future for generations to come”. Vi är starka inom många olika tekniska områden och hos oss jobbar 17000 engagerade specialister världen över. Vill du få möjligheten att jobba i ett globalt företag som spänner över många olika branscher, och känner att just teknikinformation är ditt område? Då hoppas vi att intresset för tjänsten växer när du läst igenom annonsen!

Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! AFRY Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller AFRY efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över.  

Vi utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. fordonsindustrin, försvarsindustrin, medicinteknik eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a. konsumentprodukter från kända varumärken. 

Hos oss kommer du att få jobba med bland annat framtagande och utveckling av manualer, illustrationer, kataloger, instruktioner med mera. 

Exempel på uppdrag som vi i gruppen jobbar med är:

  • produktion av information
  • utveckling av informationsprocesser
  • dokumenthanteringkoordinering och projektledning inom dessa områden
Vem är du?

Du som söker är i början av din karriär och tycker om att förmedla information. Du är strukturerad och noggrann. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Förmågan att förstå kundernas behov och fokusera på att lösa deras problem är en annan självklarhet i vår vardag.

Du har:

  • teknikinformationsutbildning, annan motsvarande utbildning eller något års erfarenhet av en motsvarande roll
  • god språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning
  • meriterande att du har god kunskap inom de aktuella program som används inom teknikinformation för att hantera text och/eller bild. Exempelvis XML, Adobe Illustrator etc.

Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och bakgrund, i vår grupp finns konsulter med bakgrund från YH-utbildning upp till civilingenjörsnivå. Har vi fångat ditt intresse? Bra!

Då behovet är omgående, ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

AFRYs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling. 

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)