Inaktiv platsannons

Chef Strategi, Affärsutveckling och IT till Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Kom till Hemköp och var med och bygg oss ännu starkare. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med ett starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring vår framtida utveckling.

Hos oss genomsyrar kärleken till mat allt vi gör –vi vill göra livet enklare för alla matälskare som vill äta gott varje dag. Vi utmanar för att ligga i framkant inom hållbarhet och utvecklar ständigt ett attraktivt erbjudande med butiker i geografiskt viktiga lägen och e-handel för att ha marknadens nöjdaste kunder.

 

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Hemköp för en lönsam och hållbar tillväxt.

 

Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

 

Bli en av oss

Som Chef för Strategi, Affärsutveckling och IT ansvarar du för Hemköp och Tempos kommersiella strategi och affärsutveckling av företaget.  Fokus i rollen ligger på tillväxt, förändringsledning och verksamhetsoptimering samt ansvar för styrning och ledning av Hemköps totala projektportfölj.

Du rapporterar till VD för Hemköp & Tempo och ingår i företagsledningen med placering på Hemköps supportkontor i centrala Stockholm.

Det här får du göra

I din roll utvecklar du företagets strategier för tillväxt och kostnadseffektivitet utifrån vår vision och mission, globala trender och marknadsinsikter. Du leder företagets utvecklingsplan och förändringsarbetet genom organisationen. Att skapa tydliga beslutsprocesser och relevanta styrmodeller är viktigt för ett framgångsrikt strategiarbete och verksamhetsoptimering. Du leder Hemköps IT-avdelning med en tydlig beställarfunktion till Axfoods IT-avdelning. Du har fullt budgetansvar samt personalansvar för ditt team.
 

Som del i företagsledningen ansvarar du för att vi når vår affärsplan och att Hemköp & Tempo utvecklas linje med Axfoods övergripande affärsstrategi.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som civilingenjör eller inom ekonomi. 
 

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av strategiutveckling, förändringsledning, affärsutveckling samt IT kravställning. Det är meriterande om du också har kommersiell erfarenhet samt avancerad analys och personalansvar.
 

Som person är du en stark ledare med ett högt engagemang och förmåga att förmedla mål och visioner. Du är även strukturerad och duktig på att omvandla strategi till resultat. Du har ett genuint intresse för affären och agerar med kunden i centrum. Som chef förväntas du genom ett starkt ledarskap få människor omkring dig att växa och utvecklas.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb