Inaktiv platsannons

Process och utvecklingsingenjör, Cerealia i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 28 juni 2020
  • Järna
Arbetsuppgifter

Är din passion att göra positiv skillnad inom livsmedel? Vill du bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet inom Lantmännen Cerealia i rollen som Process och utvecklignsingenjör på vår Pastafabrik i Järna.

Vi söker dig som vill få möjligheten att arbeta på Sveriges enda pastafabrik och vara med och utveckla och förbättra vår pastaproduktion! Vi tror att du likväl som oss andra älskar pasta och vill vara den som skapar engagemang för processen och produktkvaliteten så att vi tillsammans kan fortsätta leverera pasta av toppkvalitet till våra kunder! Snabbmakaroner, bönpasta och Gotlandspasta är några exempel på produkter du kommer att arbeta med.

Det här kommer du att göra

I tjänsten som Process och utvecklingsingenjör är du produktionens kontakt vid implementering av nya produkter och råvaror och är med från första testkörningen fram till att vi står redo att producerar den färdiga produkten ut till våra kunder. Du deltar i projektgruppen för den nya produkten, planera, koordinera och dokumentera testkörningarna inom tillverkning och paketering. Du ansvarar för att optimering våra befintliga produktionsprocesser, delta i felsökningar och utreda eventuella produktions- och kvalitetsavvikelser. Vid behov deltar du i investeringsprojekt. Du är en viktig spelare i vårt ständiga förbättringsarbete genom att driva förbättringsprojekt i syfte att förbättra våra arbetsmetoder och vår produktionseffektivitet. Du arbetar i nära samarbete med produktionsledare, operatörer, kvalitetsingenjör och underhållsingenjör för att vi ska bli så bra vi bara kan på att tillverka Pasta.

Du kommer rapportera till Produktionschefen och vara en del av ledningsgruppen på Pasta.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

För att lyckas i rollen tror vi att du är drivande, har lätt för att engagera andra och nå fram med din kommunikation. Du eftersträvar att utvecka dig själv och andra för att uppnå resultat.

Du har:

  • Minst högskoleingenjörsexamen alt mångårig erfarenhet inom relevant produktionsindustri
  • God datorkunskap
  • Goda språkkunskaper, svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av förbättringsarbete

Du är:

  • Drivande och genererar resultat genom andra och i ditt eget arbete
  • Kommunikativ och lyhörd
  • Flexibel
  • Proaktiv i ditt sätt att arbeta
  • Processorienterad

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge med att söka!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anne-Marie Jansson 0722468102. Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb