Inaktiv platsannons

Systemutvecklare Frontend Axfood IT i Stockholm

Om tjänsten

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln. Visionen är att bli ledande inom bra och hållbar mat.
Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Vi har en intressant affär, vi har modern teknik, vi är kompetenta och vi vill ständigt utvecklas och söker nu en Frontend utvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa. Vi befinner oss i en extraordinär tid där vi konstant finner nya sätt att skapa värde för våra kunder. Axfood IT ansvarar för all IT inom Axfood koncernen. 
Här stöttar vi och hjälper varandra framåt i sann Axfoodanda. Vi lever enligt våra kärnvärden; vi är starkare tillsammans, butiken är vår scen, vi har koll och vi utmanar.
 

Det här får du göra

Du kommer att arbeta i team med hög utvecklingstakt där vi hela tiden prioriterar nya önskemål och krav från vår verksamhet.

Som Frontendare kommer du att vara med och utveckla vår e-handel som idag är byggd i Angular och hela vår e-handel för B2C och B2B vilar på plattformen Hybris. Vi vill ständigt utvecklas och därför genomför vi just nu ett ramverksbyte till React där du får vara med och ta en tongivande roll. 

Som utvecklare inom e-handeln ingår du i ett av flera agila utvecklingsteam där vi gemensamt tar ansvar för produkten, löser teamets olika utmaningar och levererar värde till Axfood.
 

Det här förväntar vi oss

Du är en person som ser laget före jaget och äger dina uppgifter. Du trivs med förändringar och gillar hög leveranstakt. Du är engagerad har en vilja att förstå helheten samtidigt som du är nere på detaljnivå och löser uppgiften.  Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, är lyhörd och tillmötesgående.

 

Följande kompetens och erfarenhet önskas:
•    Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande
•    Minst 3 års erfarenhet av Frontend utveckling 
•    Erfarenhet av React 
•    Erfarenhet av Anguler är meriterande
•    En vilja av att arbeta i agila arbetssätt, ex. Scrum 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb