Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Underhåll Centralverkstad i Frövi

Om tjänsten

Den centrala underhållsavdelningen arbetar med uppdrag och aktiviteter inom underhåll över hela bruket. Avdelningens mål är att utrustningen i fabriken i Frövi och Rockhammar ska ha en hög tillgänglighet. 

Om Tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, driva och utveckla underhållet inom givet område. Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet inom ansvarsområdet utförs på bästa sätt och med kvalitet.

Du initierar och deltar i tillgänglighetshöjande åtgärder med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för en stabil produktion. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet kommer du ha personalansvar för ett antal medarbetare i Verkstad och Skiftunderhåll. I det ansvaret ingår bland annat att aktivt jobba med kompetensutveckling, att förbättra och effektivisera arbetssätt samt att jobba aktivt med frågor som berör skydd och säkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning önskvärt inom el eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi vill att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll inom processindustri eller tillverkande industri. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är engagerad och har förmågan att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare och medarbetarskapet.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar att ta dig an utmaningar och utveckla samarbete såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej