Inaktiv platsannons

Personalplanerare vikariat i Skärblacka

Om tjänsten

På Skärblacka Bruk finns avdelning Pappersbruket som tillverkar säckpapper, MG papper, fluting och även en mindre del marknadsmassa med totalt 5 st pappersmaskiner och en massatork. Till denna avdelning hör även Transportavdelningen. Sektion Drift inom Pappersbruket består av sex skiftgående produktionsledare och två personalplanerare. Till Sektion Drift söker vi nu en Personalplanerare till PM4 och PM9 för ett föräldravikariat under drygt ett år.

Om tjänsten 
Som personalplanerare arbetar du med att aktivt driva beteenderelaterat arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Du arbetar med långsiktig utbildningsplanering och bemanning tillsammans med sektionsledningarna och produktionsledare. Detta innebär bland annat att stötta produktionsledare med bemanningsplanering, att ta fram förslag vid nyrekrytering, introduktion av nyanställda samt planering och administration av utbildningsinsatser. Du ansvarar för rehabärenden inom ditt område och är ett stöd vid personalrelaterade ärenden. I arbetet ingår även ansvar för semesterplaneringen av skiftgående personal. Daglig kontakt med skiftgående operatörer och berörd driftledning ingår i arbetet. Du är även kontaktperson mot brukets HR-avdelning samt den centrala löneavdelningen.

Kvalifikationer
Du har eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet från arbetsledande roll inom produktion eller processindustri, utbildning eller bakgrund inom HR/Personal. Du brinner för att utveckla personal och är genuint intresserad av människor och beteenden. Som person behöver du ha hög integritet och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du är välorganiserad och duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Då arbetet innebär tätt samarbete med många olika befattningar värdesätter vi god samarbetsförmåga. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej