Inaktiv platsannons

Automationselektriker i Gävle

Om tjänsten

Är du intresserad av en varierande och serviceinriktad arbetsroll där du bidrar med service till hela produktionsområdet inom tekniksystem.

Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten
Som automationselektriker arbetar du i en miljö med varierande arbetsuppgifter i en grupp på 4 personer. Här blir du en del av vår Teknikorganisation med inriktning på tekniksystem där arbetsområdet innefattar hela produktion Gävle.

Arbetet är på dagtid med möjlighet till flextid. Beredskap kan förekomma. Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö i ett framtidsinriktat företag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna inom el eller instrument. Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll inom industrin. Kunskaper inom elektronik är meriterande (felsökning, lödning mm) samt allmänna IT kunskaper. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera i en ansvarsfull roll där du självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter, som utförs både enskilt och tillsammans med kollegor i din grupp. Som person vill du bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vi är övertygade om att grunden till hög driftsäkerhet ligger i ett väl fungerande förebyggande underhåll. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår resa mot ett underhåll i världsklass!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej