Inaktiv platsannons

Sommarvikarie med truckkort i Söderhamn Söderhamn

Om tjänsten

Vi söker dig som är framåt och driven och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med allt ifrån kassaarbete till kolonial- och färskvarupåfyllning. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absolut toppklass. Du kommer även att arbeta på vår varumottagning vilket kräver att du har behörighet för truck.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är ett sommarvikariat som löper mellan vecka 25–33 där du kommer arbeta ca 30h/vecka. Arbetstider på helger och kvällar ingår. Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Söderhamn Söderhamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb