Inaktiv platsannons

Sommarvikarie konditor/bagare sökes till Stora Coop Valbo i Valbo Valbo

Om tjänsten

Stora Coop Valbo söker nu en sommarvikarie till vårt bageri. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa ett välkomnande, säljande och inspirerande bageri. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

En merit är om du har erfarenhet av jobb inom bageri, konditori eller har relevant utbildning inom området.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är ett sommarvikariat som förutsätter att du kan arbeta minst 75% under sommaren och gärna ha möjlighet att arbeta under hösten. Tillträde eller enligt ök. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Valbo Valbo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb