Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Specialist i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 29 maj 2020
  • Malmö
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Talent Acquisition Specialist till rekryteringsfunktionen på Lantmännen. I denna roll får du chansen att arbeta brett med rekrytering inom koncernen, men framförallt med våra affärer inom division Lantbruk. Du kommer bli en del av ett nyligen etablerat rekryteringsteam.

Det här kommer du att göra

I rollen som Talent Acquisition Specialist arbetar du som expert inom rekryteringsområdet i syfte att säkerställa den enskilda rekryteringen, men också den långsiktiga kompetensförsörjningen. Du kommer främst att arbeta med rekrytering för Division Lantbruk, men vid tillfälle även stötta upp de andra divisionerna inom koncernen.

Som Talent Acquisition Specialist driver du rekryteringsprocessen från start till mål i nära samarbete med rekryterande chef och HR. Genom att rekrytera både medarbetare, specialister och chefer till såväl kontorsmiljö som produktionsmiljö, får du en unik chans att lära känna hela vår verksamhet från grunden. I arbetet använder du dig av både kompetensbaserad intervjuteknik och tester för att säkerställa en professionell och kvalitativ bedömning i varje process.

Tjänsten är placerad i Malmö på division Lantbruks kontor, och du kommer att arbeta nära division Lantbruks HR-team. Du kommer att ingå i Lantmännens gemensamma rekryteringsfunktion, idag bestående av två rekryterare, och rapportera till Talent Acquisition Manager i Stockholm. Resor inom Sverige kopplat till rekryteringsuppdrag ingår i tjänsten.

Positionen är inledningsvis tidsbegränsad till ett år, men det finns goda chanser till förlängning.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Arbetat i en liknande roll in house eller på ett rekryteringsföretag.
  • God erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser, från start till mål.
  • Arbetat med search i dina rekryteringsprocesser.
  • Använt dig av personlighets- och kapacitetstester i rekrytering och har gedigen kunskap i hur dessa används på ett professionellt sätt.
  • Gärna en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område.
  • B-körkort.
  • Mycket god kommunikativ förmåga, på såväl svenska som engelska.

Du är

  • Driven, ansvarstagande och affärsorientrad. Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang och förstå hur du ska bringa värde till verksamheten.
  • Komfortabel i att ta lead och vara konsulterande i rekryteringssammanhang, samtidigt som du är lyhörd inför andras behov. Du får chefers och HR:s förtroende genom att leverera på ett professionellt sätt i varje rekrytering.
  • Lösningsorienterad, pragmatisk och uppskattar att ta initiativ.
  • Kommunikativt skicklig och duktig på att bygga starka relationer med olika personer i verksamheten.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi kan erbjuda dig

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Eftersom vi är en stor internationell koncern med en unik bredd i vår verksamhet, kan vi erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 29 maj, 2020. I rekryteringsprocessen ingår det både tester samt intervjuer. Om du går vidare till nästa steg i processen kommer du att få tester skickade till din mail. Håll därför gärna extra uppsikt över din inkorg. Flera av intervjuerna kommer att hållas online över video.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mikaela Schönström, Talent Acquisition Manager på eller Anna Nilsson, HR Business Partner, på . Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan endast i vårt rekryteringssystem.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb