Inaktiv platsannons

Spontanansökan i Eslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Spontanansökan

Sökes till Eslöv/Malmö/Göteborg/Stockholm

Gillar du bygg och utmanande stommar?

Smidmek är ett expansivt och entreprenöriellt bolag som ingår i Peab Byggsystem Prefab som är en del av Peabkoncernen. Smidmek levererar stommar genom att erbjuda totallösningar för stål- och betongelementkonstruktioner samt smides- och plåtarbeten till byggnadsindustrin. Verksamheten utgår från huvudkontoret i Eslöv, men har även kontor i Göteborg och Stockholm.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss när som helst. Vi är alltid intresserade av fler duktiga medarbetare som har ett intresse av att arbeta inom branschen och som vill vara med och utveckla och driva Smidmek framåt tillsammans med oss.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-31

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)