Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Ekonomiassistent

Vi söker nu vår nya Ekonomiassistent till SCA Obbola för en projektanställning t.o.m. 2023-02-28. Är du en ansvarsfull lagspelare så kanske detta är något för dig! Bli en del av SCA Obbola när vi bygger framtidens fabrik. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I denna tjänst blir du en del av SCA Obbolas ekonomiavdelning och jobbar med befintlig fabriksorganisation samtidigt som du arbetar en stor del med ekonomisysslor kring Expansion Obbola, när vi nu bygger en ny fabrik.

I det dagliga arbetet ingår främst arbete av administrativ natur kring leverantörsfakturor. Som Ekonomiassistent har du daglig kontakt med beställare i verksamheten kring tjänstegodsmottagning. Du samarbetar med inköpsorganisationen för att säkerställa att beställningar, avtal och fakturor matchar och att det blir rätt i alla led. Du håller god servicenivå och hjälper kollegor inom organisationen kring de ekonomiska göromålen.

Vidare hanterar du bokslutsuppgifter, enklare bokföring samt post- och e-posthantering.
Även andra ekonomi - och administrativa arbetsuppgifter som finns inom avdelningen kan bli aktuella, helt beroende på behov och vilka kompetenser/ erfarenheter du har sedan tidigare.

I denna roll blir du en del i vårt arbete med att effektivisera och utveckla verksamheten.

Vem är du?

Som person har du stor ansvarskänsla, du är effektiv och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av en hög servicenivå och ditt engagemang och driv smittar av sig till andra. Att nå uppsatta mål ser du som en självklarhet.

Vi ser framför oss en person som har gymnasieutbildning inom ekonomi men vi värdesätter ytterligare relevant utbildning. Har du dessutom några års erfarenhet av ekonomiarbete är det meriterande. Då våra leverantörer finns både inom och utanför Sverige så krävs kunskaper i såväl svenska som engelska språket.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet SAP samt något leverantörfakturasystem. Erfarenhet av arbete i leverantörsreskontra är också en merit.
För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på SCA omfattas du av många förmåner, alla medarbetare har rätt till tjänstepension, friskvårdbidrag och företagshälsovård. PÅ SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Det hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)