Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Tingsryd & Kronoberg

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoret i Tingsryd ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till våra privat - och företagskunder. Vi är 6 medarbetare och vi ingår i starka kontoret Kronoberg som består av våra kontor i Ljungby, Växjö, Alvesta, Tingsryd, Åseda och Älmhult.

Som Kundrådgivare är du kontorets ansikte utåt och en del av ett team som ansvarar för att möta våra kunder som besöker kontoret. Vårt uppdrag är att ta initiativ i kundmöten och hjälpa kunderna till en bra och stabil ekonomi. Du kommer ge finansiell rådgivning till primärt privatkunder men även möta företagskunder och hjälpa dem med grundläggande behov inom låna, spara och betala.

Det är viktigt att vara proaktiv i alla kundmöten – ta initiativ utifrån kundbehov samt guida i våra digitala lösningar.

I Swedbank och i rollen som kundrådgivare har du stora möjligheter till utveckling både fortsatt inom privataffären samt inom företagsaffären.

Varför jobba med mig? - Ulrika Svensson

Jag värdesätter gemenskap, samarbete och delaktighet i gruppen. Det är av stor vikt för mig att alla medarbetare mår bra på jobbet. Jag arbetar aktivt för att mina medarbetare skall få utvecklas och att varje individ ska får vara delaktig i utvecklingen av kontoret. Som ledare ser jag vikten av teamets samlade prestation och varje enskild individs del i den samma.

Jag är som person väldigt engagerad i mitt jobb. Att hitta ett mervärde och göra det lilla extra i varje kundmöte är viktigt för oss. Jag vill att mina medarbetare ska ha ett starkt driv och ett engagemang som bidrar till goda affärer och nöjda kunder. Jag ger dig utrymme för stort eget ansvar men ställer också krav på leverans och kvalitet, självklart med mig som stöd.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i service till våra kunder och alltid försöker överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet.
Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare, som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Swedsec licens är meriterande

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Sparande
  • Fastighetsbranschen
  • Ekonomi
  • Kundrådgivare kontor/kundcenter
Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

  • Kundrådgivare företag
  • Kundansvarig Premium/företag

 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tingsryd & Kronoberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)