Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Haninge

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoret i Haninge ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 34 000 privatkunder och ca 1400 företagskunder. Vi är tio medarbetare och ingår i affärsenheten Stockholm Syd med nio kontor över hela södra Stockholm.

Vi söker en Kundrådgivare som främst ska sitta bokat med kundens hela affär hos oss. En stor del av dina kundmöten kommer handla om finansiering av kundens bostadsköp. Vi befinner oss i en expansiv marknad och vi har en stark inflyttning till kommunen. Vi arbetar proaktivt mot våra befintliga kunder och vi försöker vara aktiva i vår approach för att hitta nya kunder.

Kontoret har ett högt tempo med mycket inkommande både på telefon, mail och fysiska möten. Det gör att det krävs att du måste gilla att ha mycket runt omkring dig. Vi har ett väl fungerande arbetssätt med kundstöd och strukturer som hjälper dig i din vardag.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Formella krav i rollen är Swedsec licens, bolånelicens, FFL Liv och FFL Sak samt kreditbeviljningsrätt.

Du kan vara junior i rollen men det krävs att du har haft egna kundmöten och har förståelse för bolåneaffären.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare på bankkontor
  • Kundrådgivare på kundcenter
Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med mig och mitt team? - Lubna Wredlert

Det allra viktigaste för mig är att vi har roligt på jobbet. Det skapar en bra stämning och en atmosfär som gör att man vill och kan lyckas. Jag ger ett tydligt mandat och ansvar och ger stöd om och där det behövs. Jag förutsätter alltid att alla människor vill och gör sitt bästa. Mitt jobb att försöka skapa förutsättningar för alla att göra det bästa man kan.

Teamet kännetecknas av stort förtroende och kompetensöverföring där någons svaghet är någon annans styrka. Vi skrattar mycket trivs med varandra.


Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)