Inaktiv platsannons

Försäkringsrådgivare Liv & Pension Kontor i Göteborg

Om tjänsten

Om jobbet

Som försäkringsrådgivare planerar och strukturerar du ditt arbete självständigt. Du genomför kundmöten, ger avancerad rådgivning och gör komplexa affärsupplägg med försäkringslösningar gentemot företagsledning och företagsägare. Du kommer att ha en egen kundbas som du ansvarar för att utveckla samt tillsammans med ett antal bankkontor bearbeta befintliga bankkunder att bli pensionskunder.

Varför jobba med mig och mitt team?- Mikael Löwengren

Du kommer att komma till ett team med affärsintresserade och drivna kollegor. Som chef är jag en lyhörd, resultatinriktad ledare som är intresserad av Dig som person samt Din potential. Tycker även att humor är en viktig egenskap.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Jag söker Dig som har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, med ett starkt eget driv och ett möjlighetsorienterat tankesätt. Det är även stor fördel om du har ett coachande förhållningssätt/intresse. Du har goda kunskaper om försäkringsmarknaden och är van att möte företagskunder och företagsledare. Du är van att arbeta resultatinriktat och har dokumenterat goda försäljningsresultat.

Du har swedseclicens samt Livdiplom. Du har lätt att kommunicera i såväl tal som skrift.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Försäkringsrådgivare
  • Företagsrådgivare
Möjliga nästa karriärsteg
  • Övriga tjänster på Företagssidan

 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)