Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Umeå

Om tjänsten

Om jobbet

Som kundrådgivare jobbar du i en fantastisk miljö och vi är ett team på ca 20 personer som drivs av glädje och energi. Vi fokuserar mycket på affärer och pratar ofta om hur vi kan bli ännu bättre för våra kunder. Du kommer till stor del att jobba med bokade kundmöten och hjälpa kundernas med deras vardagsekonomi. Du kommer att vara del av ett dedikerat kundteam som tillsammans tar hand om och bearbetar kontorets och affärsområdets kunder. Sök!

Arbetsområden/ansvar:

  • Serva företags- och privatkunder så att de får bästa möjliga bemötande
  • Läsa av kundens totala behov och jobba med försäljning utifrån hela vårt produktutbud, alternativt guida kunden vidare när annan kompetens behövs
  • Hantera självständigt privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Snabbt kunna läsa av kundens totala behov, slussar när högre kompetens behövs.
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du behöver ha ett brinnande intresse för kundmötet samt helst ha kunskap och förmåga att hantera hela kundens ekonomi. I klartext innebär det att du har Swedsec rådgivarlicens, bolånelicens samt försäkringsförmedlingsrätt. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare/kundansvarig på kontor eller kundcenter
Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig privat
  • Kundstöd
  • Kundansvarig företag
Varför jobba hos mig? – Andreas Andersson rekryterande chef

Du som söker till oss vill arbeta i ett öppet klimat och i ett team med stort service och affärsfokus. Min drivkraft ligger i att se andra människor utvecklas och att göra affärer. Hos mig kommer du att få ta stort eget ansvar med mig som stöd.

Jag leder gruppen som ett lag och alla lagdelar behöver samarbeta bra för att vi skall nå framgång. Jag gläds åt och stöttar medarbetares utveckling. Jag har jobbat som ledare i 9 år och som ledare är jag lyhörd, delegerande och driven.

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse! 

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)