Inaktiv platsannons

Kundrådgivare Privat i Visby

Om tjänsten

Om jobbet

Swedbank har kontor i Visby och Hemse och vid dessa erbjuder vi kvalificerad rådgivning till ca 30 000 privatkunder och ca 4 000 företagskunder. Vi är totalt 24 medarbetare på de båda enheterna. Kontoret är en av 8 affärsenheter i region Sydost.

Som Kundrådgivare är du en del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du guidar och hjälper kunden med sitt ärende både genom obokade och bokade möten och slussar till specialist. Rollen innebär även ett stort ansvar för kvalitén i den löpande affären. Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Finns också inslag av administrativt arbete och en del arbete i projektform.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du vill alltid göra det bästa för både kunder och kollegor och är nyfiken på att lära dig nya saker. Viktigt att vara pedagogisk, social och utåtriktad och kunna skapa förtroende i dina kontakter. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Formella krav i rollen är Swedsec licens, bolånelicens, FFL Liv och FFL Sak samt kreditbeviljningsrätt inom privatsidan. Vi kan tillgodose dessa utbildningar till dig. Har du erfarenhet av att ha arbetat inom bank sedan tidigare är det mycket meriterande.

Härutöver får du gärna ha/vara:

  • God strategisk förmåga och en stark drivkraft att utveckla och effektivisera existerande arbetssätt
  • Läsa av och hantera kundens totala behov och eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
  • Självständigt hantera företags- och privatärenden och genomföra affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Ge finansiell rådgivning till primärt privatkunder, men även hantera företagskunders grundläggande behov inom både låna, spara och betala
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan använda våra digitala lösningar
  • Administrativt arbete och projektledning förekommer i det dagliga arbetet
  • Kommunikatör med förmåga att bygga relationer internt och externt
Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare med viss kreditberedning
  • Kundstöd
Varför jobba med mig? -Roger Andersson, Rekryterande chef 

Du ingår i Privatteamet som tillsammans består av 12 inspirerande kollegor. Mitt mål är att få dig att växa både som person och i yrkesrollen. Du kommer få mycket ansvar och jag kommer att vara tydlig i vad jag förväntar mig av dig. Vi jobbar i team och kulturen präglas av ett stort engagemang från hela gruppen. Jag har stor tilltro till mina medarbetare och försöker skapa goda förutsättningar för att vi ska kunna prestera och leverera utifrån våra gemensamma mål. Tillsammans med oss kommer du arbeta i en miljö som kännetecknas av glädje och delaktighet!

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse! 

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet! 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)