Inaktiv platsannons

Avdelningsassistent/koordinator till huvudkontoret i Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en avdelningsassistent/koordinator till avdelningen Sortiment, Inköp & Varuförsörjning.

Om rollen
Att vara avdelningsassistent/koordinator på Systembolagets avdelning Sortiment, Inköp och Varuförsörjning innebär att klara av att hantera många saker samtidigt, ibland under tidspress.

Det här är en nyckelroll på avdelningen och i bolaget. Du arbetar nära avdelningsdirektören, men även med avdelningens ledningsgrupp. Det huvudsakliga fokuset ligger i att stötta avdelningsdirektören med hennes planering och kalender, hantering av ledningsmöten där du ingår i gruppen och att fungera som en sammanhållande länk för hela avdelningen. Dessutom har du ansvar för att driva och utveckla den administrativa planeringen och hanteringen för avdelningen, att vara länk till avdelningens externa och interna kontakter och att ansvara administrativt vad gäller kommunikation mellan oss och våra leverantörer. Du kommer successivt också själv att driva egna projekt främst kopplat till samarbetet med våra branschföreningar och leverantörer vilket innefattar bland annat leverantörsträffar och innehåll till Leverantörsportalen.

På Systembolaget finns också ett koordinatornätverk där man gemensamt stöttar varandra och fungerar som stöd och sammanhållande länk inom och utanför avdelningarna och övriga företaget. Nätverket fungerar som en expertgrupp i olika företagsgemensamma frågor.

Om dig
För att fungera i rollen behöver du ha en dokumenterad assistenterfarenhet på chefsnivå, vana av att själv driva projekt, god administrativ förmåga samt vara noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt. Har du erfarenhet från FMCG och/eller dryckesbranschen så är det ett plus.

Du behöver också kunna fatta egna beslut, vara proaktiv och kunna hantera alla delar i Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift, du tycker om att skriva och har förmågan att uttrycka dig enkelt och förståeligt både skriftligt och muntligt.

Din roll är hela Systembolagets ansikte utåt så därför är du en person som är nyfiken, utåtriktad och social, du tycker om att knyta nya kontakter och att bygga relationer. För att trivas och lyckas i rollen krävs att du är prestigelös, flexibel med visst mått av envishet och att du har en mycket hög serviceanda. Självklart gillar du struktur och ligger gärna ett steg före. Är du intresserad av mat och dryck är det ett extra plus.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)