Inaktiv platsannons

Projektkoordinator i internationell forskningsmiljö i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2020-05-14

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Anställningen är placerad i forskargruppen Klinisk psykologi i hälso- och sjukvård vid Institutionen för kvinnors och barns hälsa. Forskargruppen är värd för det tvärvetenskapliga forskningsprogrammet U-CARE (). Det övergripande målet med arbetet inom U-CARE är att öka tillgången till psykologiskt stöd till de som behöver det i samband med somatisk sjukdom hos sig själv eller närstående.

Vår forskning handlar primärt om att studera mental hälsa hos personer med olika somatiska sjukdomar samt deras närstående samt att utveckla, testa och utvärdera interventioner t.ex. webbaserade självhjälpsprogram för dessa grupper. Vi studerar också hur man på bästa sätt kan rekrytera personer till kliniska studier och bäst motivera ett fortsatt deltagande. Vi använder kvantitativ såväl som kvalitativ metodik och arbetar med feasibility/pilot studier, kontrollerade studier, systematiska litteraturöversikter, metaanalyser samt kohortstudier. Vår breda kompetens inom forskningsmetod uppmärksammades i den senaste utvärderingen av forskning vid Uppsala universitet

Arbetsuppgifter: Den person som vi söker ska arbeta med ett projekt som handlar om att testa och utvärdera ett webbaserat självhjälpsprogram med behandlarstöd för föräldrar vars barn behandlats mot cancer. Arbetsuppgifterna inkluderar exempelvis: koordinera uppgifter som är nödvändiga för att projektet genomförs framgångsrikt; tillse att mål och delmål uppnås; rekrytera studiedeltagare (via brev, e-post, sms, telefon); hantera data (utveckla och hantera databas); insamla data; förbereda och underhålla projektrelaterad dokumentation; besvara frågor om projektet från potentiella studiedeltagare/studiedeltagare; ge tekniskt stöd till studiedeltagare som använder U-CARE-portalen (www.u-care.se); testa nya funktioner på U-CARE-portalen; schemalägga möten med projektgruppen; skriva agendor och mötesanteckningar; kommunicera med externa samarbetspartners; sammanfatta forskningslitteratur; rapportera forskningsprojekts progress. Andra administrativa arbetsuppgifter kan ingå.

Kvalifikationskrav: Den som kommer att erbjudas anställningen ska ha en masterexamen inom t.ex. beteendevetenskap, hälsovetenskap, klinisk psykologi, vårdvetenskap. Personen ska ha mycket god förmåga och intresse av att: arbeta självständigt under handledning; uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska; organisera och hantera data med Excel och SPSS; och arbeta strukturerat. Vidare krävs mycket goda datorkunskaper och förmåga att arbeta med olika programvaror så som Microsoft Word, Outlook, och PowerPoint. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom flexibilitet, förmåga att prioritera, och kvalitetsmedvetenhet. Som sökande bör du ha lätt att samarbeta och trivas med att arbeta både självständigt och i mindre projektgrupper.

Önskvärt/meriterande: Erfarenhet av framgångsrikt arbete med:

Ansökningsförfarande: Din ansökan bör vara skriven på engelska och innehålla:

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-08-10 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning i ett år med möjlighet att vi rekryterar för ytterligare en period.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: forskargruppsledare och projektledare, Professor Louise von Essen (louise-von.essen@kbh.uu.se, 070-4250714) eller forskare Dr. Joanne Woodford (joanne.woodford@kbh.uu.se, 018-4716573).

Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2020, UFV-PA 2020/1785.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej