Inaktiv platsannons

Försäljningsansvarig – relationsorienterad med passion för ledarskap i Sweden

Ett gott ledarskap gör världen till en bättre plats. Därför är vår vision att demokratisera ledarskapsutveckling, genom att göra det tillgängligt och prisvärt för alla ledare i världen. Med stöd av smart teknik erbjuder vi våra kunder ett helt nytt format för effektiv ledarträning i vardagen.

Om tjänsten

Rollen vi erbjuder

Som säljansvarig hos oss är ditt viktigaste uppdrag att utöka antalet kunder och intäkter. Med andra ord måste du älska att kontakta och träffa HR-chefer, utbildningsansvariga samt vd:ar för att diskutera behoven av ledarskapsutveckling och presentera våra lösningar. Vi förväntar oss också att du tar ägarskap på vår säljprocess, från första kontakt till påskrivet avtal, och att du löpande vidareutvecklar den ju fler lärdomar vi drar (vi lär oss varje dag!). 

 

Du har ett tydligt försäljningsansvar och en budget att uppnå men vi är ett team och du arbetar inte ensam. Som stöd i säljprocessen har du tillgång till expertis inom ledarutveckling och Customer Success. Tillsammans hjälper vi kunden att designa ett träningsprogram som passar just deras ledare och verksamhetens förutsättningar. Vi vågar lova att du kommer träffa fantastiskt spännande människor och verksamheter, med utmaningar som du på riktigt kan hjälpa till att lösa. Dessutom kommer du vara delaktig internt i den långsiktiga utvecklingen av Yomento utifrån vår vision och våra tillväxtplaner.

 

Det här är en roll som innebär mycket ansvar och tillit till dig i hur du vill utveckla affären. Allt eftersom vår kundbas ökar ser vi att du har möjligheter utveckla din roll efter dina aspirationer, såsom utveckla säljorganisationen - nationellt som internationellt. Vårt mål är att möjliggöra träning för en miljard ledare och det kommer naturligtvis innebära många möjligheter för din utveckling! 

 

Din bakgrund och profil:

 

Vi söker dig som har:

 

-        Akademisk utbildning (eller motsvarande)

-        > 5 års erfarenhet av nykundsförsäljning inom B2B

-        Erfarenhet från att sälja HR-relaterade produkter och/eller tjänster till seniora ledare/beslutsfattare

 

Du är resultatdriven och arbetar fokuserat och smart för att stänga affärer och nå uppsatta mål. Det är inga konstigheter för dig att lägga upp din egen säljplan och metodiskt driva säljprocessen framåt. Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ och duktig på att skapa tillit och bygga goda och långsiktiga relationer.

 

Du behöver kunna tala och skriva flytande svenska och engelska – både för att prata med våra kunder och för att kunna samarbeta och umgås i vårt mångkulturella Yomento-team.

 

Ett intresse och nyfikenhet för tech är viktigt, vi är ju trots allt ett tech-bolag!

 

Vi är en start-up…

Prioriteringar och fokusområden kan skifta snabbt hos oss! Det som gäller en vecka, kanske inte gäller nästa – och den osäkerheten är det viktigt att du kan hantera. Vi har tydliga roller och uppdrag men vi hjälps prestigelöst åt när snabba puckar krävs. Det finns få strukturer eller processer på plats men när de verkligen behövs sätter vi dem.

 

Och vår vision är tydlig och orubblig. Vi ska demokratisera ledarskapsutveckling och därmed göra världen till en bättre plats. Om du går igång på det - är det klart att du ska med!

 

Vad vi erbjuder dig

·       En tillväxtresa där du kommer att spela en nyckelroll

·       Möjligheten att jobba med top brands nationellt och internationellt 

·       Fullt ansvar och mandat för Yomentos försäljning 

·       Ett syftes- och värderingsdrivet företag och team

·       Fräscht kontor i härlig miljö på Skeppsholmen

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier