Inaktiv platsannons

Chefssekreterare till ledningsgruppen i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som en av två chefssekreterare är du spindeln i nätet som ständigt är uppdaterad på ledningsgruppens alla olika engagemang. Du är även behjälplig i dessa engagemang och förbereder olika frågor på ledningsgruppens uppdrag.

 

Du ansvarar för det löpande administrativa stödet till ledningsgruppen. Det handlar om traditionella sekreteraruppgifter som att boka och organisera möten/resor, förbereda mötesrum, svara på telefonsamtal och e-post, samt förbereda presentationer.

Du tar fram information och olika rapporter till ledningsgruppen och hjälper även till med översättningar främst från tyska till svenska. Rollen innebär många interna och externa kontakter och en tidvis hög

arbetsbelastning då du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter.

 
Din bakgrund

Du har en relevant utbildning (humaniora, kommunikation, administrativ utbildning eller liknande) och motsvarande yrkeserfarenhet och ett stort intresse för att erbjuda god service. Du är noggrann, har en mycket hög social kompetens samt en hög personligt integritet. Du har lätt för att samarbeta i grupp, men kan också självständigt organisera och planera dina arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare och hanterar rutinerat Officepaketets olika delar.

Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig mycket väl på svenska och tyska, såväl i tal som i skrift.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna fram till att vi under 2020 flyttar till Barkarby.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)