Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Sundsvall

Peab Anläggning AB är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Marknaden inom vår geografi ser ljus ut och för att vi ska lyckas med kommande utmaningar behöver vi fler duktiga medarbetare.

Din roll
Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll med eget ansvar för projekt eller delprojekt där du planerar, leder och fördelar arbetet samt bistår platschefen på olika sätt. Arbetet innefattar bland annat kvalitetssäkring, arbetsmiljöarbete, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering och delaktighet vid budgetprognos. Du har ofta kontakt med kunder och leverantörer och du deltar vid byggmöten med beställare. Tjänsten utgår från Sundsvall men ditt arbetsområde är Västernorrland och Jämtland.

Din profil
Vi tror att du har en utbildning inom området alternativt att du arbetat som anläggare eller dylikt en längre tid och ni vill vidareutvecklas. Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. God datavana och körkort erfordras.

Hos oss får du ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter! Människan är Peabs främsta resurs och vårt mål är att alla medarbetare ska tas om hand på bästa sätt. På Peab ska alla trivas och vi erbjuder förutom härliga kollegor en hel del annat så som till exempel: medlemsgrupper baserade på intresse, rabatter på evenemang, friskvård, massage och många andra förmåner via förmånsportalen Benify.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-10

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)