Inaktiv platsannons

Serviceman/Snickare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Serviceman/Snickare

Sökes till Helsingborg

Vi behöver nu förstärka vår personalstyrka med en duktiga, engagerade och erfarna kollega som brinner för snickeri!
 

Om tjänsten

Som serviceman med inriktning mot snickeri stöttar du hela drift- och underhållsverksamheten med de snickeriarbeten som kunderna efterfrågar. Det kan vara allt från små uppdrag såsom att tillverka bänkar och odlingslådor till mindre projekt som t ex tillverkning av lekplatsinredning, bygga trall och pergola. Majoriteten av jobben genomförs utan ritningar vilket kräver en stark kreativ ådra. Förutom rent snickeriarbete ingår också arbetsuppgifter såsom måleri, tvättning av markytor och utrustning och i de fall då det inte finns några snickerijobb förväntas du hjälpa till i övriga driften.

Vårt mål är att vidareutveckla snickeriverksamheten samt utöka vår kundkrets och i det arbetet kommer du att vara en nyckelperson. Ett stort nätverk och hög social kompetens är därför starkt meriterande.

Arbetstiden förläggs enligt schema och innebär arbete både vardag och helg. Beredskap ingår i tjänsten.

 

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och engagerad. För att trivas i rollen måste du trivas med att arbeta självständigt och problemlösning, skapande och kreativitet måste vara något du brinner för.

I rollen ingår en del administrativa uppgifter såsom inköp av material och dokumentering så viss datorvana krävs.

Arbetet kräver att du har B-körkort.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi kommer löpande att kalla till intervju och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-20

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)