Inaktiv platsannons

Engagerad Produktionsledare i Lycksele

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Engagerad Produktionsledare

Vill du vara en del i vår hållbara och effektiva värdekedja som sträcker sig från skogen till industrin? I den här spännande rollen blir du en av nyckelpersonerna i vår verksamhet i Västerbotten. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som produktionsledare ingår du i produktionsfunktionen, som leder och styr avverkningarna på förvaltningen. Du skapar och bibehåller ett gott arbetsklimat med de egna avverkningslagen, våra entreprenörer och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Du leder avverkningen inom ditt arbetsområde och ansvarar för att förse avverkningslagen med underlag för att avverka enligt en tänkt plan. Du ansvarar även för uppföljning samt bidrar till utveckling av avverkningslagen.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen är det nödvändigt att du är intresserad av produktion och flöden samt att du gillar att jobba operativt. Stor vikt sätts även vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor. Formellt bör du ha skoglig högskoleutbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd på SCA omfattas du av många förmåner. Alla medarbetare har rätt till tjänstepension, företagshälsovård samt möjlighet att hyra semesterboenden via SCAs personalstiftelser.

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.



Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.



Tänkbara placeringsorter för tjänsten är Lycksele, Storuman eller Vindeln.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lycksele
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lycksele | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)