Inaktiv platsannons

Strategisk inköpare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Strategisk inköpare

Är du analytisk och har erfarenhet av inköp samt ett starkt intresse för IT? Då har vi kanske den rätta utmaningen för dig i rollen som strategisk inköpare inom kategorierna under IT.

Din nästa utmaning

Som strategisk inköpare hos oss kommer du att vara ansvarig området som innefattar tjänster, hårdvara, mjukvara och konsulter. Det är en roll som innebär att du tillsammans med dina intressenter inom kategorierna utvecklar strategier och driver ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du följer aktivt marknadsutvecklingen och arbetar med optimering av leverantörsbasen. I ett nära samarbete med vår kompetenta IT-organisation driver du arbetet för att optimera processer och totalkostnad. Arbetet sker med ett affärsmässigt fokus och i enlighet med SCAs policys och riktlinjer. Tjänsten innefattar resande.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen har du erfarenhet av och kunskaper kring kategoribaserat strategiskt inköp företrädesvis inom IT- området. Dessutom har du kunskap om olika affärs- och licensmodeller inom IT. Du är analytisk och resultatorienterad och har lätt för att prioritera värdeskapande aktiviteter. Du behöver ha vana av arbete i projektform samt trivas i rollen att leda och driva förändringsarbete. Vidare har du goda kunskaper i dataanalys och du kommunicerar obehindrat på svenska likväl som på engelska. Vi tror att du har starkt intresse för IT och är mycket van att arbeta med excel och powerpoint på ett strukturerat sätt. Vi ser även att du har en god teoretisk kunskap – troligtvis har du en för tjänsten relevant akademisk examen inom t ex ekonomi alternativt IT. 


Ta chansen att få vara med och göra avtryck inom modernt strategiskt inköp i en spännande framtidsbransch.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du kommer att jobba nära dina kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Stationeringsort är Sundsvall. 


På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)