Inaktiv platsannons

Engagerad platschef i Bollstabruk

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Engagerad platschef

Vill du bidra till att skapa en framtid med trä som råvara för att producera hållbara produkter? Är du en erfaren ledare med vilja och förmåga att med ett säkert arbetssätt leda medarbetare, utveckla affären, verksamheten och dig själv framåt? Då är det här ett arbete för dig! Vi söker just nu en engagerad och positiv lagspelare till Bollsta impregnering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Vi söker en ny platschef till Bollsta impregnering SCA Wood Scandinavia som är en av våra träförädlingsenheter inom SCA Wood. I rollen som platschef kommer du bland annat att ansvara för verksamheten i produktionsanläggningen i Bollsta, olika varuflöden samt inköp av råvaran. Du kommer också att ha en viktig roll för att driva vidare utvecklingen på anläggningen. Du kommer vara med och ta ansvar för utvecklingen av vår gemensamma säkerhetskultur. Vi sätter säkerheten först på agendan med målet att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag vilket gör att högsta prioritet är din egen och andras hälsa.

Arbetet innebär att implementera SCA Wood Scandinavias strategi på Bollstas impregneringsanläggning. Du kommer leda din organisation enligt SCAs värderingar och arbetssätt samt ansvara för att ta fram och följa upp budget och prognoser för din verksamhet. Vidare innefattar arbetet att styra och optimera både inkommande och utgående flöden, arbeta med utvecklingsfrågor vid anläggningen samt delta i inköp av råvara till anläggningen. Du kommer även att bidra i ledningsarbetet i företaget som inverkar på strategi, resultat och framgång samt dagligen arbeta med säkerhet, produktivitet och kostnader.

Vem är du?

Vi söker dig som vill tillföra positiv energi, har ett stort engagemang och fokus på att uppnå resultat. Du är en lagspelare med stark drivkraft som har lätt för att förstå praktiska sammanhang och som trivs i produktionsmiljö. Vidare är du bekväm med att ta stort ansvar och är van att prioritera bland arbetsuppgifterna. Du har förståelse för helhetsperspektivet vad gäller produktivitet, kostnader och lönsamhet. Stor vikt sätts även vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor. För dig är det även viktigt att måna om säkerheten på arbetsplatsen.


Du har erfarenhet av att leda en verksamhet, avdelning eller personal sedan tidigare. Det är meriterande om du har arbetat med transporter eller logistik samt att du har arbetat i en organisation där säkerheten har varit en självklar del. För att passa i den här rollen tror vi att du har en högskoleutbildning eller att du har skapat erfarenhet genom motsvarande arbetsuppgifter. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom sågverksindustrin eller motsvarande.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med placeringsort i Bollsta. Tillträde sker enligt överenskommelse. Förutom ett intressant arbete med stora utvecklingsmöjligheter, erbjuder vi en arbetsplats där vi har högt i tak och vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder inom träindustri och byggvaruhandel. Vid vår verksamhet i Tunadal, Stugun och Bollsta vidareförädlar vi produkter till den Skandinaviska byggvaruhandeln, både till proffsbyggaren och gör-det-självaren, och till träindustrin. I generationer har vi förädlat Europas största certifierade skog. Vi har stor respekt för livet och skogen och vill bidra till ett hållbart samhälle och ett bättre klimat.

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.


Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollstabruk | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)