Inaktiv platsannons

Point of Contact till Dynamics utvecklingsenhet i Karlskoga

Brinner du för kombinationen affärer och genomförande? Stimuleras du av att följa hur en affär omvandlas till ett genomförande? Ger kontakten med människor dig energi? Din... Saab Dynamics söker en Point of Contact till vår...

Om tjänsten

Brinner du för kombinationen affärer och genomförande? Stimuleras du av att följa hur en affär omvandlas till ett genomförande? Ger kontakten med människor dig energi? Din Roll

Saab Dynamics söker en Point of Contact till vår utvecklingsenhet. Som Point of Contact är du gränsnittet mellan utvecklingsenheten och affärsenhet Ground Combat som bla säljer Carl Gustav, AT4 och andra spännande produkter.
Du har som främsta uppgift att hålla dig uppdaterad kring nya afffärer och vidarutveckling av våra produkter för att omvandla det till ett affärsmässigt genomförande. Det är viktigt att du utvecklar en bra relation med affärsenheten för att vi ska ha förutsättningar för att utföra kommande genomförande.
 

Som Point of Contact rapporterar du till SAAB Dynamics utvecklingsenhetschef och kommer att ingå i utveclingenhetens ledningsgrupp.
 

Din Profil

Vi söker dig som är drivande, kommunikativ och har vana att samarbeta med andra. Du har ett prestigelöst arbetssätt och har en god förmåga att skapa förtroende i hela Dynamics.

Du har en god affärsmässig förståelse men även erfarenhet av genomförande. Du är flexibel, energifull, positiv och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter parallellt. Du har givetvis ett gediget intresse för teknik.
 

Du är troligen civilingenjör och har flera års erfarenhet av utvecklingsarbete. Goda kunskaper i engelska förutsätts och internationell erfarenhet värdesätts.
 

Placeringsort är Karlskoga. Tjänsten innebär en del dagsresor.
 

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att söka redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan.

Vad du blir en del av

, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouglagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Dynamics utvecklingsenhet leder utvecklingen av teknik, kvalitet, processer, metoder och verktyg för alla Dynamics understöds,- missil- och undervattensprodukter.

Utvecklingsenheten består av ca 750 medarbetare varav 500 egen personal uppdelade på två orter, Karlskoga och Linköping. Vårt arbete sker ortsövergripande.
 

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.
 

Läs mera om oss

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga
Typ av kontrakt
Examensarbete
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej