Inaktiv platsannons

Yrkesmedarbetare Losshållning - Södra Sverige i Växjö

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Losshållningsverksamheten har som huvudsaklig uppgift att förbereda, borra och spränga loss berg, oftast i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb. Bergmaterialet krossas därefter och används inom anläggnings- och infrastrukturprojekt samt som material i asfalt- och betongtillverkning.


Till vår Losshållningsverksamhet i södra Sverige söker vi nu

Engagerad och självständig yrkesmedarbetare

Din primära uppgift är hålinmätning och scanning av berg samt tillhörande administrativa uppgifter som utförs i dator eller på läsplatta. Även laddning och sprängning av berg förekommer.

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:

  • Planera och förbereda inför borrning och sprängning 
  • Arbeta med förbättringar av verksamheten
  •  Vara behjälplig i den övriga verksamheten.

Du arbetar självständigt och tar stort eget ansvar i din roll. Tillsammans med resten av gruppen skapar du nya och goda förutsättningar för vår verksamhet i södra Sverige.

Lämplig placeringsort är Växjö med omnejd. I tjänsten ingår resor framför allt inom södra Sverige, men även resor inom övriga delar av landet kan förekomma.

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann

Du som passar i denna roll har tidigare erfarenhet från entreprenadverksamhet, skogs- och jordbruksverksamhet eller motsvarande. Eftersom säkerheten alltid står i fokus för oss är det viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du har ett driv som gör att du får saker ur händerna.

Ett självständigt arbete är vad du är van vid, men du är också en självklar del av en grupp där du bidrar till god och positiv stämning. Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare.

Erfarenhet från sprängning och bergborrning är meriterande.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är 14 juni. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Louise Grybäck på 010-449 31 59 eller Johan Eliasson på 010-448 60 47.

Välkommen till Skanska!
 

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)