Inaktiv platsannons

Krav och Kredituppföljning Företag i Östersund

Om tjänsten

Om jobbet

Du kommer att ingå i en företagsgrupp i Östersund som har ansvar för kreditberedning, kredituppföljning och krav. Kunderna är så kallade icke kontaktpersonsmärkta företagskunder där vi har fått en risksignal och därav måste granskas eller göra ordinarie kredituppföljning. Gruppen jobbar även med ordning och reda i kreditstocken samt krav.

I arbetet ingår mycket kundkontakt via telefon och mail. Att ta hand om bankens kunder innebär också kontakt med kontor för att på bästa sätt driva affären gemensamt och effektivt framåt. Uppdraget innehåller problemlösning, bedömning och analys. Beslut fattas i Kreditkommitté i vilken du på sikt ska kunna delta i.

Jobbet är en möjlighet för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom analys- och kravverksamhet. För dig som vill utvecklas vidare i roll som Kundrådgivare eller Kundansvarig företag är detta en erfarenhet som är nyttig. Här finns en möjlighet att lära sig och fokusera totalt på företagskunder, genom mycket kundkontakt samt finansiell analys av bokslut, kassaflöde m.m.

Varför jobba med mig och mitt team? - Daniel Sjölund

Teamet består idag av 11 medarbetare som arbetar tätt tillsammans. Diskussioner inom gruppen utvecklar arbetssätt och driver verksamheten framåt. Många situationer kräver unika lösningar vilket gör att det finns utrymme för eget lärande. Samtidigt som gruppen finns nära är arbetet också ett självständigt arbete som kräver att var och en analyserar, dokumenterar och fattar egna beslut. Du får ett synligt och nära ledarskap där jag vill vara ett bra stöd för dig och arbeta kontinuerligt med din personliga utveckling.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du är en social person med kunskaper i Företagsekonomi samt har förståelse för vikt av ordning och reda samt vår kreditaffär. Du är en god kommunikatör samt gilla att jobba med hög kvalité i ett lärande team.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Kundansvarig
Möjliga nästa karriärsteg
  • Andra roller inom kreditorganisationen
  • Chefsuppdrag/ledarskap

 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)