Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Göteborg

Om tjänsten

Om jobbet

Som kundrådgivare på kundcenter förväntas du skapa mervärde genom att i varje kundmöte agera proaktivt och föreslå nya lösningar utifrån kundens behov. Kundnöjdhet är vårt största fokus och som kundrådgivare kommer du, via telefon och mejl, hjälpa våra kunder med frågor gällande våra produkter och tjänster.

Förutom att svara på ekonomiska frågor kommer du att guida våra kunder i våra digitala tjänster. På Kundcenter kommer du att ha varierande arbetstider och är schemalagd mellan 06.45-23.15. Vi har öppet årets alla dagar, vilket innebär att du kan bli schemalagd även på helger.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som är positiv, brinner för service och har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är engagerad, ansvarstagande och strävar efter att hitta nya möjligheter hos varje kund. Du gör alltid ditt yttersta och triggas av sunda affärer, nöjda kunder och att överträffa förväntningar.

Du vill bidra till att utveckla våra kunders ekonomi genom hög kvalité och med kundnöjdhet som mål. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder. Vi ser gärna att du har ett stort ekonomiskt intresse. Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen. Swedsec licens är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper:

  • Du har mycket energi och är social, positiv och utåtriktad
  • Du har lätt för att skapa förtroende i kundmöten
  • Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa nöjda kunder och goda resultat
  • Du är initiativtagande och har en stark egen drivkraft
  • Du har en förmåga att snabbt kunna se och förstå kundens behov och hitta matchande lösningar
Varför jobba med oss? - Kristin Hagelin Ljungberg och Pia Lagerkvist

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med flexibla arbetstider. Du får många kollegor och ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass där vi strävar mot gemensamma mål och där
varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet.

Du får ett synligt och nära ledarskap där vi vill vara ett bra stöd för dig och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)