Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Göteborg

Om tjänsten

Om jobbet

Företagsteamet består av ett 20-tal medarbetare med SME- och Fastighetsaffären som huvudinriktning. Din roll blir att utveckla en befintlig kundbas och att föröka den. Till din närmaste hjälp bygger du ett kundteam med Kundstöd och andra Specialister.

Eftersom vi jobbar på en intressant tillväxtmarknad så engagerar du dig i det som sker på stan och bygger starka nätverk. Du förstår att vårda ditt eget varumärke och att bygga förtroende baserat på ditt engagemang och din kreativitet. Du vill se dina kunder växa och du vill gärna bidra till det. Du gillar företag och affärer. Men också människan bakom. Entreprenören.

Varför jobba med oss

Du vet med dig att du är duktig och kan göra skillnad. Du vill vara i en marknad och bland kollegor och specialister som kan stimulera dig. Om du vill satsa är det helt enkelt dags för ditt nästa steg.
Jag kommer att göra allt för att du skall lyckas med detta, precis som du själv.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du är förmodligen en person som är utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende. Kunderna vill träffa just dig för att Du är Du och för att du levererar med hög kvalitet. Du själv gillar att jobba i team och drivs av tydliga mål.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvarig Företag
  • Specialist

 

Vi ber dig ha överseende med att rekryteringsprocessen kan dra ut på tiden just nu på grund av rådande omständigheter med COVID-19. Tack för din förståelse!

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)