Inaktiv platsannons

Utvecklingsansvarig i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Utvecklingsansvarig. Vi vill ha din ansökan senast den 17 juni.

Som utvecklingsansvarig på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

 

Om jobbet

Vill du göra skillnad på riktigt? Antar du utmaningen att skapa och forma  nya utbildningar så våra kunder får den bästa kompetensen inom vägområdet? Trafikverskolan vill  förstärka sitt team med en utvecklingsansvarig.

I rollen som utvecklingsansvarig ser du möjligheteter att utveckla nya utbildningar utifrån omvärldsbevakning inom specifika områden. Fokus ligger på att utveckla och förvalta utbildningar som leder till kompetens inom vägområdet men även uppdrag att utbilda inom utvecklade kurser ingår i arbetsuppgifterna.

Att utveckla utbildningar inom Trafikverksskolan innebär att du leder processer för att analysera utbildningsbehov, utreda och skapa förutsättningar för genomförande genom att upprätta kursbeskrivningar, kurskalkyler etc. Målgrupperna för utbildningarna finns både externt bland Sveriges entreprenörer och vägföretag samt internt på Trafikverket. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete och kontinuerlig kontakt med representanter för målgrupper inom vägområdet.

Som utvecklingsansvarig ansvarar du även för förvaltning och administration av Trafikverksskolans befintliga utbud av utbildningar.

Arbetet innebär stort eget ansvar med handlingsfrihet utifrån givna uppdrag.

Kvalifikationer

Vem är du?
 

För arbetet är viktigt att du har lätt att bygga relationer, kommunicera och samarbeta med enskilda individer och/eller grupper.  Då du i rollen kommer hantera flera pågående processer  samtidigt behöver ha du god planerings- och struktureringsförmåga samt starkt kundfokus. Befattningen ställer vidare krav på förmåga att du kan  arbeta såväl självständigt som i grupp och analysera beställares utbildningsbehov.

 

Vi söker dig som har

  • högskole- eller universitetsutbildning inom något av områdena pedagogik, teknik eller ekonomi, 180 hp (120p) eller utbildning i kombination med erfarenhet av vägbranschen som vi bedömer som likvärdig
  • erfarenhet av vägbranschen, t.ex som arbetsledare, projektledare, vägtrafikledare
  • erfarenhet av att leda projekt och/eller processer
  • god datavana
  • lätt att utrycka sig på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • erfarenhet inom pedagogik och metodik
Övrig information

Vi använder främst mail för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och kolla din mail regelbundet under denna tid.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Placeringsort är Ängelholm eller Borlänge men annan placeringsort kan diskuteras.

Rollen innebär resor.

Intervjuerna kommer att ske på v 27.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverksskolan är Trafikverkets utbildningsenhet och hos oss bidrar du till att kompetensutveckla framtidens medarbetare - både på Trafikverket och inom väg- och järnvägsbranschen. Vi genomför även längre utbildningar på gymnasie- och högskolenivå. Som Sveriges största utbildare inom väg och järnväg kompetensutvecklar vi årligen 10 000 personer både på vår unika övningsanläggning i Ängelholm och på olika orter runt om i Sverige. Tillsammans bidrar vi till att fler lär sig mer för att kunna utveckla vårt transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-06-17

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej