Inaktiv platsannons

Projektassistent i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2020-05-28

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Tjänsten avser anställning som projektassistent vid Kunskapscentrum för katastrofpsykiatri vidInstitutionen för neurovetenskap. Centret utvecklar och sprider kunskap om stress- och traumarelaterad psykisk ohälsa i samband med allvarliga händelser.

Forskargruppen söker en projektassistent till ett forskningsprojekt i vilket vi utvärderar om en självhjälpsapp kan bidra till lindring av svårigheter och posttraumatisk stress efter allvarliga händelser. Det kan bli aktuellt med andra arbetsuppgifter relaterade till centrets verksamhet.

Arbetsuppgifter: Intervjua och göra klinisk bedömning av deltagares psykiska hälsa över telefon. Enklare inmatning av data och utskick av enkäter via elektronisk databas. Kortare samtal över telefon för att fånga upp frågor från deltagare, påminna om enkäter eller boka intervjuer.

Kvalifikationskrav: Vi söker en person som har gymnasiekompetens och intresse för psykotraumatologi. Du ska ha erfarenhet av att göra bedömningar av psykisk ohälsa med hjälp av den strukturerade intervjuguiden M.I.N.I. Du ska kunna uttrycka dig väl muntligt och i skrift på svenska.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Det är meriterande om du har pågående eller avslutade högskolestudier inom psykologi, medicin eller omvårdnad. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och kan lösa uppgifter självständigt med stöd från kollegor. Som person är du empatisk och lyhörd, då intervjuer innefattar att ställa direkta frågor om mycket svåra händelser och posttraumatisk stress vilket kan väcka smärtsamma minnen eller reaktioner för en del deltagare.

Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatri. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom forskningsprojekt eller med datainsamling inom området psykotraumatologi. Det är även meriterande om du har erfarenhet av digital datainsamling med t ex REDCap. Det är meriterande, men inget krav, om du har arbetat med personer som har erfarit psykiskt trauma.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-07-20 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-12-31.

Anställningens omfattning: 20%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Docent Josefin Sveen, josefin.sveen@neuro.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2020, UFV-PA 2020/1944.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej