Inaktiv platsannons

Farmaceut till Upplands Väsby (franchise)

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Upplands Väsby

Apoteksgruppen Upplands Väsby är ett franchiseapotek och våra ägare driver även Apoteksgruppen Knivsta, Huddinge och Täby, Näsby Park. Hos Apoteksgruppen Upplands Väsby är du en del av ett glatt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans. Du får stor möjlighet att utvecklas i din roll då vi aktivt satsar på våra medarbetares kompetens och utveckling. Du ges möjligheten till utbildningar och mentorskap - vi investerar i dig på riktigt! Vi är måna om att bibehålla en god arbetsmiljö och brinner för att ge våra kunder den bästa servicen! Apoteksgruppen Upplands Väsby är ett nyöppnat apotek och ligger i nära anslutning till veterinärklinik, vårdcentraler och servicehus vilket medför att vi kommer ha ett ständigt kundflöde och rörelse på apoteket.

Vi har öppet 08:30-19:00 på vardagar och stängt helger. Våra öppettider möjliggör flexibel schemaläggning för dig som medarbetare hos oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar för våra franchisetagare som verkligen bryr sig om sina medarbetare och kunder – på riktigt! Tillsammans med ditt team tar ni ansvar för apotekets utveckling och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du stora utvecklingsmöjligheter i din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Deltidsjobb