Inaktiv platsannons

Junior fotograf till marknadsledande bolag i Helsingborg

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB söker en junior fotograf till huvudkontoret i Helsingborg.

Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som junior fotograf hos Home Furnishing Nordic - en av Norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning. Här får du möjlighet att vara med en spännande resa i ett marknadsledande möbelföretag i en bransch som är under ständig tillväxt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos en av Nordens främsta e-handlare!

Om företaget

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning, där onlinebutiker som bl.a. , , och tillhör. Home Furnishing Nordic ingår som ett av två segment i BHG (Bygghemma Group), som är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Gruppen, som är noterat på Nasdaq Stockholm, har över 1500 anställda, 85 onlinedestinationer, över 70 showrooms och fler än 800 000 unika produkter inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning. 

Om tjänsten

Som junior fotograf kommer du att axla en viktig roll med främsta fokus på frilagd fotografering och retusch av frilagda bilder. Du hjälper även till vid tema- och miljö-fotograferingar samt med in-/utflödet av produkter inför plåtningar. I övrigt förekommer också allmänna studiorelaterade uppgifter.

Din viktigaste uppgift som junior fotograf är att äga en stor del av det frilagda flödet som är en del av ett större bildflöde. Tillsammans med resten av teamet ansvarar ni för hela bildflödet med allt från montering och styling till plåtning, video, retusch och publicering på site. 

Din bakgrund

Vi tror att du ska, eller nyligen har, startat din karriär som fotograf med avslutad eftergymnasial fotoutbildning från exempelvis fotohögskola i bagaget. För att lyckas i rollen har du kunskap och vana av att arbeta i Photoshop. Erfarenhet av Lightroom och Capture One är ett plus. Vidare har du givetvis ett brinnande intresse för studiofotografering och ser denna roll som en stor möjlighet att utvecklas. Inte minst för att du kommer att få vår otroligt kunniga fotograf som handlare och mentor.

Dina personliga egenskaper

Sedan starten har vi på Home Furnishing Nordic genomgått en kraftig expansion, varpå det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo och fokus på flexibilitet och problemlösning. För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse. Du är självgående, lyhörd och initiativtagande. För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, arbetar strukturerat och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. I övrigt kan en del tunga lyft förekomma då våra produkter främst är möbler. Har du kunskap och intresse för möbler och inredning är det ett stort plus!

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt. Du får vara med på en spännande resa med duktiga och drivna kollegor i en positiv företagskultur.

Placering & start

Tjänsten är på heltid och är placerad på huvudkontoret på Strandbadsvägen i Helsingborg. Tillträde sker i augusti.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan, gärna tillsammans med portfolio eller motsvarade, snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb