Inaktiv platsannons

HR-partner till vår lagerverksamhet i Örebro Örebro

Om tjänsten

KGA Logistik AB är ett dotterbolag i Galatea-koncernen och bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning. Galatea-koncernen ingår i Martin & Servera-gruppen som är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist.

Om rollen

Som HR-partner inom KGA Logistik kommer du att arbeta för att HR-frågorna går från teori till verklighet i vår operativa och snabbrörliga vardag. Du arbetar tillsammans med våra chefer och ledare i processer som bland annat innefattar arbetsmiljö och medarbetarengagemang, kompetensbaserad rekrytering, facklig samverkan och rehabilitering – men din viktigaste uppgift är att bidra till att verksamheten uppnår sina uppsatta mål. Det handlar om att i grunden ha ett intresse för att vara med och utveckla verksamheten och skapa en förståelse för ledarnas vardag. Detta för att kunna handleda, coacha och bistå med struktur samt vägledning. I rollen förväntas du kunna driva egna uppdrag men har stöd av företagets HR-chef. Inom Martin & Servera-koncernen finns även ett stort internt nätverk av kollegor inom HR spridda över landet.

Som HR-partner blir du en nyckelperson för att HR-funktionen skall lyckas driva en agenda som gör skillnad för medarbetare och chefer, såväl som för vår affär. I rollen stöttar du främst våra ledare inom lager, transport, kundtjänst och lagerplanering på KGA Logistik. Men du kan även komma att få delta i projekt eller HR-uppdrag i något av våra andra koncernbolag. Därav kommer resor till Stockholm att förekomma.

Under de senaste två åren har vi flyttat lagret till nya större lokaler samt tillsatt ett delvis nytt team av ledare i vår verksamhet. Vi har för ambition att ge våra ledare extra stöd och i rollen som HR-partner får du en chans att vara med på den förändrings- och utvecklingsresa vi har startat.

För att lyckas letar vi efter dig som

  • har personalvetarutbildning på högskolenivå eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • har ett intresse och förståelse för hur HRs roll på bästa sätt kan påverka affärsresultatet
  • tycker att kommunikation är ett viktigt verktyg och har en förmåga att förmedla dina budskap på ett förståeligt sätt
  • har erfarenhet av arbetsrättsliga frågor
  • har erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal, gärna från en logistikverksamhet eller likvärdigt
  • trivs i en operativ roll där du får påverka och utveckla
  • har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer
  • strukturerat och effektivt genomför en uppgift från start till mål
  • tar initiativ, inspirerar och har en stark tilltro till din egen kunskap

Rollen som HR-partner är ny för KGA Logistik och Galatea-koncernen. HR-frågorna hanteras för närvarande av vår HR-chef och du skulle bli vår andra medarbetare inom funktionen. Eftersom vi kommer vara ett litet team får du stora möjligheter att påverka ditt arbete samt äga och driva egna processer. Då vår HR-chef även ansvarar för funktionens arbete i Galatea-koncernens andra bolag blir du den primära HR-kontakten för vår verksamhet i Örebro.

Vi erbjuder

  • goda möjligheter till inflytande och utveckling
  • ett nätverk av kompetenta HR-kollegor i koncernen
  • en arbetsgivare som driver ett målinriktat arbete för hållbarhet och miljö
  • förmåner för att du ska må bra, bland annat friskvårdsbidrag och en förmånsportal

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning på sex månader kommer att tillämpas. Tillträde sker efter överenskommelse.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)