Inaktiv platsannons

Säljare i Uddevalla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Säljare

Sökes till Uddevalla

Då vår nuvarande säljare lämnar för nya utmaningar söker vi en ambitiös och driven säljare till Trestadområdet, där vi ser stora potential i marknaden.

Om tjänsten

I rollen ingår att kontinuerligt arbeta med såväl befintliga som framtida kunder med fokus på att befästa och utveckla Swerocks starka position på marknaden i Trestad.  Du är länken mellan orderavdelning, kunder och våra anläggningar i Trestad; Uddevalla, Vänersborg samt Koberg. Vi ser en stabil marknad och stora potential i och med Peabs förvärv av YIT:s nordiska asfalt- och ballastverksamhet och Swerocks egna utvecklande av återvinningsstjänster.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare som gillar att skapa nya varaktiga kontakter och affärer med kunder, både internt inom Peab-koncernen men också utanför. Du gillar människor och relationer och har förmågan att skapa goda kontakter på ett trovärdigt sätt. Vi ser vidare att du är en kreativ person med god känsla för vad som är genomförbart samt förmåga att tänka nytt.

Kravprofil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning. Du har goda kunskaper kring avtalsskrivning och har tidigare arbetat med AMA-bestämmelser. Vidare ser vi det som en merit om du har erfarenhet av anläggnings-, entreprenad eller åkeribranchen samt erfarenhet av ekonomi i någon form. Vi ser det dessutom som en stor fördel om du har en god lokalkännedom om Trestadregionen.  Det är en merit med tanke på de möjligheter vi ser i tjänsten om du har en vana av affärskontakter med våra nordiska grannländer. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt. Det är ett krav för tjänsten att du har god IT-vana samt innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-30

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)