Inaktiv platsannons

Var med på hela startup-resan och bygg en app för självhushållning, trädgård och biologisk mångfald i Sweden

Var med och bygg web-applikationen för nästa generations trädgårds och odlingsälskare! Gamification i trädgården, hacks för hur man hjälper den biologiska mångfalden, ett verktyg för hur man förbättrar sin självförsörjningen och lever lite mer oberoende. Bygg webb-upplevelsen, lös minimal maintenance i molnet, fixa användar och databashantering, strukturera upp API och jobba i ett tight team med en UX:are och bara lös det som dyker upp. Var med i en kul start-up och skapa en grym produkt!

Om tjänsten

React, Node, Firebase, jobbar vi med just nu, men det är fortfarande möjligt att flytta runt lite. Det är tidigt på resan men vi har redan en MVP i molnet och en klickbar UX-prototyp som tydligt visar visionen, så grunderna är där, även om de är öppna för tweaks.

Nu behöver vi en full-stack utvecklare med erfarenhet inom React, Node och Firebase så vi kommer i mål med alpha, så vi kan testa och iterera och sen fortsätter vi mot beta och skarp.

Har du en bred bakgrund och känner att du kan lösa det mesta, och vill hänga på en kul startup som har säkrat seed-funding och sitter i centrala Lund?

Dessutom jobbar vi direkt för att med verktyget driva biologisk mångfald i folks trädgårdar och öka på självhushållningen!

För att få en känsla för vem vi är och vad vi vill förmedla (i framtiden genom en app) kolla in vår hemsida och sociala medier, och om du vill se en demo av appen så hör av dig så tar vi en kaffe!

gardenr.com

instagram.com/gardenrcom

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier