Inaktiv platsannons

Digital Content Specialist till Willys Supportkontor i Göteborg, vikariat

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Beskrivning

Detta är jobbet för dig som älskar att jobba med digital kommunikation!  Som Digital Content Specialist har du en nyckelroll i att utveckla Willys varumärke och kommunikation och driva trafik till butik och online. Din roll innebär att skapa innehåll till Willys digitala kanaler, i första hand till willys.se och sociala media. Du jobbar med Willys e-handelssajt och webb och i samarbete med Willys e-handeslteam säkerställer du att innehållet på sajten är optimerat mot uppställda försäljnings- och varumärkesmål. Du arbetar också med att initiera, skapa och publicera innehåll till Willys sociala media-kanaler och säkerställer engagemang och räckvidd.  

Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen med ca 25 medarbetare och ingå i kommunikationsteamet, ett tight team med högt i tak och positiv stämning.

 

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att skapa copy och visuellt innehåll i digitala kanaler samt erfarenhet och vana från att arbeta i olika CMS-verktyg. Du har en mycket god känsla för form, färg och layout, är en driven skribent och har goda kunskaper i layout och bildhanteringsprogram, framförallt Photoshop. Du behöver vara hemtam med och tycka att det är kul att jobba med olika och ibland komplexa system och CMS-verktyg (vi jobbar med Hybris). Du behöver också ha erfarenhet från annonsering på Facebook eller Instagram. Du har några års erfarenhet från att arbeta professionellt med digital kommunikation samt relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring, kommunikation, digitala medier eller grafisk produktion.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb