Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Bli en av oss

Hemköps team för butiksadministration och redovisning söker en redovisningsekonom som brinner för butikssupport och redovisning.

 

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år, med placering på Hemköps supportkontor i centrala Stockholm. 

Det här får du göra

Som redovisningsekonom på Hemköp har du en bred roll med varierade arbetsuppgifter som du har ett helhetsansvar för. Du kommer främst att arbeta med att utveckla administrativa rutiner och processer samt ge support till våra butiker. Du initierar, leder och genomför processutveckling både självständigt och i grupp.

 

Du kommer också att arbeta med uppföljning av våra administrativa rutiner både i butik och på supportkontoret, samt stötta där det behövs genom analysarbete, informationsinsatser och ibland på plats i butik. I arbetsuppgifterna ingår även viss löpande redovisning såsom fakturering och utbetalning av bonus

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen har du kunskaper i redovisning, och gärna erfarenhet från arbete i butik med en förståelse för butiksadministration/butiksdrift.

 

Du har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint. Har du tidigare arbetat med ekonomimodulen inom SAP är det en merit men inget krav.

 

Som person är du ansvarstagande och självgående och ditt arbete genomsyras av engagemang och driv. Det är viktigt att du är positiv och tillmötesgående för att kunna ge våra butiker god service, men du är också bekväm med att ställa krav och argumentera för dessa om det behövs. Att lösa problem, strukturera och arbeta fram rutiner kring nya arbetsuppgifter är något du tycker är roligt.

 

Du är också prestigelös och flexibel och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och aktivt medverka till kompetenshöjning och arbetsglädje på arbetsplatsen.


Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb