Inaktiv platsannons

Produktionstekniker PM10 i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

 

Pappersbruket i Skärblacka har fem pappersmaskiner där PM10 är en av våra tre MG-maskiner som tillsammans tillverkar ca 150 000 ton blekt MG-papper. MG-gänget, där även vår torkmaskin för avsalumassa ingår, består av ett hundratal personer uppdelat på två sektioner. Till sektionen för PM10/TM1 söker vi nu en produktionstekniker då vår nuvarande tekniker  för PM10 går vidare till en anställning utanför bruket.

 

I dina dagliga arbetsuppgifter som produktionstekniker ingår att vara kontaktperson gentemot våra underhållssektioner, att vara tekniskt stöd till operatörerna vid PM10 och i samarbete med dessa optimera processen. Du planerar och driver arbeten under såväl planerade som oplanerade produktionsstopp och utvecklar verksamheten genom  att organisera och driva befattningsträffar och förbättringsgrupper. I tjänsten ingår också att driva tekniska förbättringar på befintlig utrustning samt se hur ny utrustning kan integreras i syfte att öka säkerheten, produktionsvolymen och/eller förbättra kvaliteten på våra produkter.

 

Arbetet med att leda produktionslinjen framåt sker i samarbete med PM10:s driftingenjör samt sektionschef PM10/TM1 och med skydd, säkerhet och yttre miljö i fokus.

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot maskinteknik eller automation och/eller erfarenhet av liknande arbete inom processindustri. Flerårig erfarenhet från pappersindustrin, gärna från arbetsledande befattning, är meriterande för tjänsten.

Som person är du drivande och strukturerad. Du är tydlig i din kommunikation, har hög integritet och god samarbetsförmåga. Att du dessutom tycker om att arbeta i grupp, är en god lyssnare och på ett sakligt sätt kan argumentera för din sak ger dig goda förutsättningar att lyckas i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva-Lena Strömberg Sektionschef PM10/TM1 på telefon 011-24 57 87

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej