Inaktiv platsannons

Försäljningsledare - Nya Coop Bålsta i Bålsta Bålsta

Om tjänsten

Vår helt nybyggda butik kommer att erbjuda det lilla extra till våra kunder och vi söker dig med en positiv anda och engagemang, som brinner för kundmötet och älskar att sälja! Det första kunden möts av när de kommer in i butiken är en stor frukt- och gröntavdelning och fokus på färskvaror kommer att vara tydlig genom hela butiken. Samtidigt kommer matinspiration och hållbarhet att vara två centrala beståndsdelar i butikens erbjudande.

Nu söker vi Försäljningsledare till vår butik Nya Coop Bålsta. Som Försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot ständigt uppsatta mål genom att följa upp och tolka nyckeltal samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och Coops kundlöfte om prisvärd och hållbar matglädje. Vi ser att du som söker älskar mat och att arbeta med försäljning. Du ser värdet i att alltid erbjuda ett professionellt kundbemötande och utmärkt service mot våra medlemmar och kunder.

I rekryteringen tillämpar vi personlighetstest och bakgrundskontroll.

I ditt arbete ingår att:

  • Leda försäljningsarbetet inom ditt ansvarsområde
  • Skapa en säljande inspirerande miljö i butiken
  • Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
  • Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
  • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
  • Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer
  • Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
  • Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 30 timmar i veckan. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb