Inaktiv platsannons

Projektchef Infraservice - Syd i bro

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Vill du vara med och utveckla hållbart underhåll av infrastruktur inom Infraservice i Syd?

Som Projektchef för vår verksamhet i distrikt Syd skapar du förutsättningar för en lönsam och stabil verksamhet samt bidrar till arbetsglädje för teamet. Verksamheterna du kommer ansvara för omfattar underhåll av vägnätet samt broreparationer och markarbeten där bland annat Öresundsbron ingår. Du ansvarar även för trafikanordningsverksamheten med depåer och projekt. Du har det ekonomiska ansvaret för ditt område och du ser till att våra medarbetare mår bra och utvecklas på arbetet.

I ditt arbete ingår att bibehålla och utveckla kontakten med våra beställare och våra underentreprenörer/samarbetspartners. I tjänsten ingår även att driva på utvecklingen inom olika områden, som exempelvis operationell effektivitet, hållbarhet och digitalisering. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra produktionschefer och övriga projektchefer.

Tjänstens placering är flexibel inom det geografiska området. Det är viktigt att du är synlig för verksamheten och därför ingår resor.

Ditt driv och välutvecklade affärssinne leder verksamheten framåt!

Du som kommer trivas som projektchef hos oss är en ledare som är kommunikativ, inkluderande och har ett värderingsstyrt och moget ledarskap. Du brinner för ett hållbart underhåll och förstår vikten av att samhällets infrastruktur förvaltas på bästa sätt.

För att förstå verksamheten är det en fördel om du har erfarenhet av vägdrift, brounderhåll, trafikanordningar eller liknande verksamhet.

Du har också:

  • Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av ledarskap med ansvar för personal och ekonomi
  • Goda IT-kunskaper och erfarenhet av Office-programmen
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Försäljningserfarenhet är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 3 augusti!

Men vänta inte med din ansökan - vi arbetar löpande med rekryteringen.
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jacob Olsson-Wallentin på 010-448 66 32.

Välkommen till Skanska!


Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)