Inaktiv platsannons

Fastighetsmäklare - Västerås i Sweden

Bloks mission är att skapa den bästa upplevelsen när det gäller att köpa och sälja hem. Med ett mångsidigt team och ny teknologi vill vi ta industrin in i 2020-talet. Med start i Helsingfors vidare till lansering i Stockholm har Blok sålt lägenheter till ett värde av över 5 miljarder kronor. Nu lanserar vi i Västerås!

Om tjänsten

Nu söker vi på Blok fastighetsmäklare i Västerås som precis som oss drivs av att vilja förändra fastighetsbranschen och skapa en bättre mäklarupplevelse för alla inblandade. Vi tror att du är vad vi i brist på en bra svensk översättning kallar – a peoples person.


I genomsnitt säljer du som fastighetsmäklare på Blok dubbelt så många bostäder i månaden som en traditionell mäklare. Varje försäljning är unik. Desto fler försäljningar - desto mer erfarenhet. För vi vet att desto mer du gör något, desto bättre blir du.


Det enda våra fastighetsmäklare lägger tid på är kundmöten, visningar och budgivning - allt annat sköter teamet och vår teknologi. Vår teknik automatiserar och analyserar big data så att våra fastighetsmäklare istället kan göra allt det människor gör bäst - vara mänsklig med andra människor.


Utöver det traditionella sättet att köpa och sälja kopplar vår teknologi ihop alla som äger en bostad med alla som vill köpa en sådan bostad och tvärtom. På detta sätt ser vi till att alla hittar nya hem.


Hos Blok kommer du att jobba med nykundsbearbetning och ha ett stort fokus på driva Bloks tillväxt. Då jobbet kräver att du är självgående är ett bra kontaktnät och några års erfarenhet från mäklarbranschen nyttigt men inte avgörande. Erfarenhet kan komma att väga tungt under rekryteringsprocessen men rätt inställning värderas vi högt. Att du är en registrerad fastighetsmäklare är ett krav.

 

Vilka är då vi på Blok?


Vi är ett globalt team som drivs av att vilja förändra hela branschen men hjälp av människor och teknik. Vår målsättning är att göra bostadsmarknaden enklare, tryggare och mer transparent. Eller för att göra det ännu tydligare; vi vill skapa den bästa upplevelsen för den som ska sälja eller köpa en bostad och hjälpa fler människor att hitta hem.


Nu hoppas vi att du vill vara med och förverkliga vår vision.


Du kommer att:

  • Vara en nyckelperson vad gäller att ta in nya kunder.

  • Bygga relation med kunder via möten, visningar, budgivningar, och kontraktsskrivningar - resten sköter ditt team och teknologin.

  • Kunna sälja dubbelt så många bostäder som en traditionell mäklare.

  • Vara med och förfina onboardingprocesserna, utvecklas och dela dina kunskaper med huvudkontoret och andra marknader.

  • Vara i direkt kontakt med våra svenska kunder. Den här positionen kräver att du har svenska som modersmål och även goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder dig:

  • Att bli en del av ett globalt startup med huvudkontor i Helsingfors och Stockholm

  • Flexibla arbetstider

  • En ung och urban arbetsmiljö

  • Fika och AW varje fredag

  • Belöningssystem baserat på kundnöjdhet

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier