Inaktiv platsannons

Actic söker en Regional Sales Manager Linköping

Om tjänsten

Actics vision är ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och 1995 startades den internationella expansionen. Actic är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic har drygt 170 anläggningar med drygt 227 000 medlemmar i fyra länder. Huvudmarknaderna är Sverige, Norge samt Tyskland. Träningsutbudet är brett, styrketräning, såväl grupp som funktionell träning, personlig träning (PT) och bad som attraherar en bred målgrupp. Actic, som har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm, har drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark.

Regional Sales Manager. 

Lockas du av framåtanda och säljledning? Drivs du av träning och hälsa och vill kombinera det med försäljning i en affärskritisk roll? Är du van att driva tillväxt och gillar att leda andra? Vi söker nu en resultatinriktad Regional Sales Manager som tillsammans med Regional Manager kommer ha ansvaret för region mitt öst/väst med utgångspunkt i Linköping. Du kommer ha en stor påverkansgrad på bolagets tillväxt och marginalökning genom anläggningarnas team och din egen prestation. Du kommer även spela en viktig roll i att bygga kulturen inom Actic. Rapportering sker till Regional Manager för regionen.

Arbetsuppgifter. 

  • Driva tillväxt och marginalökning: analysera, planera och genomföra actions/ strategier för att öka tillväxt samt förbättra marginaler i regionen tillsammans med Regional Manager.
  • Försäljningsledning i form av utbildning, coachning och uppföljning av platschefer med dess personal inom försäljning.
  • Företagsansvar genom att driva friskvårdlösningar för företag, kommuner & div andra grupper genom att möjliggöra eller genomföra direkt försäljning mot företag.
  • Ansvarar för regionens friskvård- och träningsavtal och dess progression.
  • Administration, uppföljning på resultat samt ansvarar för förhandling och förnyande av Actics företagsavtal nationellt.
  • Ställföreträdande vid Regional Managers frånvaro.

Erfarenheter. 

  • Flera års erfarenhet av att leda andra chefer
  • Längre erfarenhet av ansvar för flera enheter, som t.ex. Distriktschef eller Area Manager
  • Flera års erfarenhet av säljledning för flera enheter
  • Meriterande med erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • God vana av avtalsförhandlingar
  • Goda datakunskaper inom Office och Teams
  • Meriterande med erfarenhet av Exerp och TooEasy
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper.  
Som person är du kommunikativ, har god samarbetsförmåga och trivs med många kontaktytor. Du har en god social förmåga och har lätt att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du är framåtlutad och initiativrik samtidigt som du är strukturerad, systematisk och resultatinriktad. Du gillar att skapa affärer och drivs av att åstadkomma goda resultat. Vidare är du en ansvarsfull ledare som är duktig på att utbilda och coacha din personal. För att underlätta vardagen är du även bra på att planera och prioritera. För att trivas i denna roll har du ett positivt förhållningssätt, är förändringsbenägen och har en problemlösande inställning.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook och Instagram Actic Sverige.

Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Deltidsjobb